09/2018

Go to content

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ - 17/10/2018

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να κατανοήσουν την αξία και των σκοπών του σχεδιασμού Υλοποίησης και Διαχείρισης, καθώς και των Μεθόδων συνολικής διαχείρισης της ποιότητας (Total Quality Management TQM), με την αξιοποίηση νέας καινοτόμου τεχνολογίας και συστημάτων πληροφορικής.
Chris Lazarides | 28/9/2018

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (WEB PRESENCE OPTIMIZATION) - 03/10/2018

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει τα εφόδια στους συμμετέχοντες για να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν μια βελτιωμένη στρατηγική για εγκαθίδρυση της δικής τους αποτελεσματικής διαδικτυακής παρουσίας (web presence optimization - WPO).
Chris Lazarides | 10/9/2018

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (eMarketing) - 18/09/2018

Η υφιστάμενη διαδικτυακή παρουσία, οι σύνηθες τρόποι προώθησης και η ανάμειξη μας στα κοινωνικά δίκτυα, είναι αρκετές φορές αυθόρμητη και προσωπική και τις περισσότερες φορές ανεπαρκής ,χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Chris Lazarides | 4/9/2018

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ (CRM II) 11/09/2018

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι απαραίτητη η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας που θα βοηθήσει την επιχείρηση να πετύχει την βιωσιμότητά της. Το σεμινάριο Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για δημιουργία πιστών πελατών είναι σημαντικό αφού η υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης πελατοκεντρικής στρατηγικής...
Chris Lazarides | 4/9/2018
Back to content